Om oss

Öppettider:


Måndag - Fredag: 08.00-17.00

Lördag: Stängt

Söndag: Stängt

Kontakt:


Butiken: 0929-425500

Service: 0929-425509


info@kontorsteknik.se

Kontorstekniks Historia

Kontorsteknik AB är ett företag vars huvudsakliga inriktning är försäljning, installation och service av kontorsrelaterade produkter och tjänster.


Företaget Kontorsteknik startades 1984 och har servat bland annat skrivare och kopiatorer sedan dess, 1989 började vi även sälja och installera telefonväxlar. 1999 skedde ett ägarbyte då Emil och Bertil Eriksson förvärvade verksamheten av grundaren. Våren 2011 förvärvades ett mindre företag vilket bland annat bidrog med breddad produktportfölj samt ny marknad i form av kaffe och vendingautomater. Sommaren 2015 gick Bertil i pension och numera är företaget helägt av Emil Eriksson.


Efter ägarbytet 1999  har verksamheten utvecklats med en större butiksverksamhet och utökat sortiment, exempelvis försäljning, service och installation av datorer, nätverk, IT-tjänster.


Varusortimentet idag innefattar huvudsakligen: kontorsmaterial, skrivare, kopiatorer, datorer och tillbehör, nätverk, kassaregister, telefonväxlar, kaffeautomater, post och efterbehandling, samt kontorsmöbler. Via levererar även larmsystem, brandsäkerhetskonsultation samt produkter och service inom brandsäkerhet.


Serviceverksamheten har även den utvecklats och Kontorsteknik är auktoriserad servicepartner för Nashuatec, Panasonic, Brother, Jede, Wittenborg med flera.


För närvarande har Kontorsteknik 5 medarbetare som servar kunder i Norrbotten och norra Västerbotten, samt externa partners som hjälper till att serva våra kunder i hela Sverige.

Emil Eriksson

VD & Teknisk säljare

Elin Eriksson

Ekonomi & Administration

Victoria Larsson

Butik

Gunnar Wallgren

Tekniker

Linus Knagg

Butik & Tekniker