Support

Öppettider:


Måndag - Fredag: 08.00-17.00

Lördag: Stängt

Söndag: Stängt

Kontakt:


Butiken: 0929-425500

Service: 0929-425509


info@kontorsteknik.se

Service

Ta gärna kontakt med oss när er tekniska utrustning behöver översyn eller inte fungerar som den skall.

Vi har en egen verkstad där vi främst felsöker och reparerar datorer, skrivare, nätverksutrustning samt övriga mindre apparater.

Med hjälp av dagens teknik så kan vi ofta hjälpa till att fixa frågor och problem via fjärrsupport samt via telefonsupport.

Våra tekniker är även dagligen ute på plats hos kunder och hjälper till att få system samt maskiner och produkter att fungera precis som de skall.

Till vissa produkter och tjänster kan även serviceavtal vara att föredra för att få löpnade underhåll och undvika dyra underhålls samt servicekostnader.

Kontakta oss när ni vill ha hjälp, vi hjälper till både på jobbet samt i hemmet.

Reparation

I vår verkstad samt i våra servicebilar finns alltid ett lokalt lager med de vanligaste reservdelarna till de produkter vi säljer samt reparerar, så att vi skall kunna hjälpa er så snabbt som möjligt.

Vi reparerar själva datorer, trasiga hårddiskar och minneskort, skrivare och kopiatorer, kassaregister, frankeringsmaskiner, lamineringsmaskiner, dokumentförstörare samt många andra apparater du hittar på ditt kontor.

Om det är något vi inte själva har utrustning eller möjlighet att ordna så har vi externa specialister som hjälper oss både på plats samt att vi ibland skickar produkter till dem för reparation.

Support

Det är inte alltid så lätt med det tekniska, ibland behövs hjälp för att ställa in eller förstå hur saker fungerar.

Vi hjälper gärna till att visa, förklara eller justera er utrustning eller programvara. Både på plats, via telefon eller fjärrsupport.

Tillsammans med våra generalagenter och partners är vi specialister på de tekniska maskiner och produkter vi har i vårt sortiment.


Ring eller skicka ett meddelande om ni behöver support.

Installation

Vid inköp, utbyggnad och ombyggnad kan produkter, nätverk eller programvara behöva installation som känns svår och frustrerande eller tidskrävande.

En del maskiner och produkter mer eller mindre kräver utbildad personal vid installation, och andra gånger kan det löna sig tidsmässigt att anlita oss att utföra jobbet.

Installationer vi hjälper till med är till exempel installation av tele och nätverks kablage, kontorsmöbler, brandsäkerhetsprodukter, mjukvara i datorer, samt kaffe och kassaregister.

Via fjärrsupport kan vi snabbt och smidigt lösa vissa mjukvarufel och lägga in ny programvara, eller helt enkelt visa hur man använder ett visst program.